Pla d’Actuació Escoles 21-22

Benvolguda comunitat educativa de La Salle la Seu d’Urgell,

Us compartim el document de Pla d’actuació de les escoles 21-22 referent a la nostra escola.

Aquest pla compta amb el vist-i-plau de la Inspecció Educativa, del Consell Escolar i dels Serveis Centrals de Salle Catalunya.

Aquí podreu trobar les actuacions principals que ens plantegem pel proper curs, segons les orientacions del Departament d’Ensenyament a l’hora d’obrir l’escola amb condicions de seguretat i higiene per als nostres alumnes, amb aquells aspectes relacionats que poden ser de vital importància per al bon funcionament del dia a dia a l’escola.

Us recomanem en pugueu fer una lectura atenta, doncs en molts aspectes necessitarem de la col.laboració de les famílies per garantir la bona implementació del pla per al curs 21-22. Alhora, en les reunions d’inici de curs us farem partíceps d’aquest Pla, tot ajudant-vos i orientant-vos, i resolent aquells possibles dubtes que puguin sortir, de forma conjunta amb el claustre de professorat i Personal d’Administració i Serveis. Serà feina de tots seguir les indicacions per al bon funcionament del centre, de la salut dels nostres alumnes, professors i famílies.

Restem a la vostra disposició, mentrestant, desitjar-vos que passeu un bon estiu!

L’Equip Directiu.

Descarrega el document.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website