Serveis a l'escola

Menjador

El menjar s’elabora diàriament a la cuina de l’escola, seguint els criteris d’una dietista per tal de garantir una dieta mediterrània variada, sana i equilibrada. 

L’escola disposa d’un grup de monitors/es que ajuden a seguir uns hàbits d’higiene adequats i unes normes de bona conducta a la taula, així com també acompanyen l'alumnat durant les estones de lleure del menjador i del pati dinamitzant-les amb diversos tallers.

Els usuaris del servei de menjador tenen disponible el menú corresponent a cada dia del mes. Per tal d'adquiri el tiquet diari de menjador o l'abonament mensual, podeu fer-ho a través de la botiga virtual.

Davant qualsevol dubte, podeu adreçar-vos a la secretaria del col·legi.

Acollida

L’escola compta amb el servei d’aula d’acollida. Es pot fer ús del servei al matí a partir de les 8:00h i fins a l'hora d'entrada a les aules. En funció de l’edat dels alumnes, els espais i horaris poden variar. Aquest servei està vetllat per mestres de l’escola que els coneixen. En aquest espai poden treballar lliurement aprofitant el temps per a les seves tasques personals d’estudi, llegir, jugar o realitzar activitats programades.

Extraescolars

Les activitats extraescolars són una bona eina per completar la formació d’infants i joves. Poder-les triar, permet treballar i desenvolupar les intel·ligències múltiples de cada individu en funció dels interessos, les necessitats o les capacitats, amb la finalitat de desenvolupar-les al màxim.

La participació en activitats extraescolars ofereix una forma de socialització fora del context formal de l’escola i de la família, afavoreix la relació entre iguals, la tolerància, l’acceptació d’altres punts de vista, la consolidació de valors com la cooperació, el respecte a l’altre i les normes bàsiques de comportament en entorns entre iguals. Tot un aprenentatge per a la vida!.

En aquest sentit l’escola ofereix una molt àmplia oferta d’extraescolars en àmbits diversos des de I3 fins a 4t d'ESO.

Botiga virtual

Servei de venda online per a tot el que necessiten els i les alumnes de La Salle La Seu

pen

Compres on-line

Tiquets menjador, sol·licitud de certificats, assegurança i sortides.

book2

Llibres de text

Comandes de llibres de text i material obligatori.

shorts

Equipament esportiu

Material esportiu a Uni4me. Codi LSSU-27.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website