Batxillerat dual

El programa Diploma Dual ofereix a l’alumne l’oportunitat d’obtenir dues titulacions simultàniament: el Batxillerat del país d’origen i el nord-americà. Així, l’estudiant cursa estudis en dues escoles a la vegada: a la del seu propi país de manera presencial i a l’americana de forma virtual.

Què és el Diploma Dual?

A l’escola s’ofereix la possibilitat de cursar el Diploma Dual a través de la prestigiosa organització nord-americana Academica Corporation, que és la principal institució nord-americana de gestió educativa amb seu a Miami (Florida) de les charter schools amb més de 100.000 alumnes, 4.000 professors i 200 escoles.

El programa consisteix en cursar, de manera simultània, el batxillerat català de forma presencial i el nord-americà online en horari extraescolar, obtenint ,així, la doble titulació. Es pot iniciar a 2n d’ESO i finalitza en obtenir els sis crèdits requerits, que representen el 25% del currículum del High School nord-americà. El 75% restant es convalida aprovant els crèdits del batxillerat català.

A banda d’una notable millora del nivell d’anglès, el Diploma Dual proporciona als alumnes una gran autonomia personal i agilitat en l’ús de les noves tecnologies. Els estudiants pensen i treballen en anglès, es poden comunicar diàriament amb professors nadius i participen en Live sessions amb altres companys. D’altra banda, els alumnes disposen d’una tutora de la nostra escola amb qui fan sessions presencials al centre per demanar dubtes, avançar en la feina i fer activitats d’expressió oral.

Quan finalitzen els estudis, els alumnes del Diploma Dual assoleixen la mateixa titulació que els estudiants nord-americans que acaben el High School, que està reconegut en tots els estats i totes les universitats nord-americanes. A més, els alumnes podran certificar de manera oficial el seu nivell d’anglès a través de la Universitat d’Oxford a La Salle la Seu d'Urgell.

Assignatures

El Diploma Dual és possible perquè el sistema educatiu nord-americà avalua els alumnes per coneixements i capacitats. Per tant, per obtenir l’American High School Diploma, l’alumne del Diploma Dual no ha d’estudiar una mateixa assignatura dues vegades en anglès i català (matemàtiques, ciències…), sinó que només ha de fer les matèries específiques nord-americanes i se li convalida la resta.

English I
English II
American Goverment & Economics
US History
Life Management Skills
Electives
Condicions econòmiques

Aquest programa està sent un èxit per als alumnes de l’escola que es van comprometre amb els seus estudis i que van decidir fer un esforç per aconseguir noves fites. Per aquest motiu, des de la nostra institució es va decidir donar suport al compromís dels alumnes, aportant unes condicions i avantatges per a la realització d’aquests estudis de doble titulació, que continuarem mantenint per als alumnes que comencen el programa aquest proper curs.

 Batxillerat Dual a la Salle la Seu d'Urgell

Aquí us deixem un vídeo amb l'experiència explicada pels nostres alumnes:

https://youtu.be/bZLzKIwoeDY

CreaEscola Quality Certificate for Education Website