Fustes La Salle participa a la 14ª edició de la Fira d’Empreses Simulades

La Salle La Seu d’Urgell ha estat present a la 14a edició de la Fira Internacional d’Empreses Simulades, organitzada per la Fundació Inform utilitzant la metodologia de la Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives (SEFED), a la Fira de Barcelona. La fira va tenir lloc el passat 15, 16 i 17 de març.

Després de cinc anys en els quals per raons de salut pública no es va dur a terme aquesta fira, Fustes La Salle hi ha tornat a ser present. L’objectiu d’aquesta és la pràctica de les competències i habilitats entre els alumnes en un entorn similar al real per aportar experiència que podran utilitzar quan entrin en el món laboral. Així com una oportunitat per conèixer altres estudiants tan nacionals com internacionals que en l’actualitat cursen Cicles Formatius relacionats amb les famílies professionals del Comerç i Màrqueting, i l’Administració i Gestió.

A La Salle La Seu d’Urgell hi ha participat l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gestió Administrativa, el de Grau Superior en Administració i Finances i el de Màrqueting i Publicitat, cobrint l’esdeveniment. Concretament, els alumnes de la branca administrativa han pogut complementar la seva formació amb aquesta fira practicant i potenciant les seves competències transversals i simulant: la compravenda de productes, les seves habilitats comercials i de comunicació.

A més, enguany, la fira ha comptat amb el concurs KEO, un repte ètic i un concurs d’estands. Una oportunitat per apropar-se a la realitat que els alumnes també es trobaran en la seva vida professional i que els permet facilitar la seva inserció al mercat laboral.

Cal recordar que Fustes La Salle és l’empresa de simulació empresarial que té l’alumnat, apadrinada per Fustes Grau, que ven fusta, parquets, revestiments, portes i melamines. Mitjançant aquesta simulació en les hores del Mòdul Professional en Simulació Empresarial, l’alumnat es reparteix en els departaments de Compres, Vendes, Comptabilitat, Recursos Humans i Màrqueting per realitzar les seves tasques i es van rotant de funcions al llarg del curs.

Una experiència enriquidora i molt ben valorada per alumnat i docents.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website