Arranca la #PAPAM21 a #laSallelaSeu!

Benvolgudes i benvolguts,

          Com cada any per aquestes dates de maig ens arriba la PAPAM (Pujada a Peu a Montserrat) 2021. Aquest any, un cop més, una mica diferent però igual d’engrescador per gaudir de la natura i de la companyia del camí. Us ho expliquem amb un vídeo, amb totes les novetats que l’APLICACIÓ #Papam21 us oferirà. Sobretot, volem estar connectats i que sigui participativa!

Us adjuntem un vídeo: 

Des de L’Equip de Pastoral de l’Escola us animem a participar-hi i us fem aquesta proposta:

  • Quan? El dissabte 8 de maig en l’horari que triï cada grup.
  • Rutes comarcals 2021. Amb la idea de respectar les normes sanitàries, les rutes seran lliures, per grups bombolla o amb grups petits.

Proposem la ruta de Sant Serni de Tavèrnoles (Anserall) o qualsevol altra.

A l’APLICACIÓ #Papam21 hi tenim 2 rutes penjades amb la descripció, la geocalització i la ruta “wikiloc”. Són: Sant Serni de Tavèrnoles (Anserall) i Sant Antoni del Tossal.

  • #PAPAM21. Xarxes. Aquí podràs compartir tot allò que pensis/sentis d’aquesta edició de la PAPAM.
  • Joc PAPAM 21. Consisteix en trobarel logo de la PAPAM 2021 al voltant

del monestir de Sant Serni de Tabèrnoles (Anserall), fer una foto de grup

i penjar-la al “padlet”, i deixar el logo al mateix lloc on l’haureu trobat.

  • APLICACIÓ #Papam21. Cal que us la baixeu al mòbil des d’aquesta adreça web: http://app.apps-builder.com/app/beta/1156897.
    • Android: Per tenir la icona al vostre mòbil heu d’entrar a la web esmentada i quan aparegui a la pantalla l’aplicació, heu de prémer a sobre dels 3 puntets en vertical i s’obrirà un menú on s’ha de buscar “afegir a pantalla d’inici” i clicar.
    • Iphone: Per tenir la icona al vostre mòbil heu d’entrar a la web i a la part inferior us sortirà un avís, i cliqueu allí on assenyala. En el nou menú us dirà si voleu afegir a la pantalla inici.

S’anirà actualitzant amb els vídeos, fotografies, celebracions… Recordeu que serà més maca i dinàmica si l’enriquim entre totes i tots. Penseu que no és imprescindible fer les rutes proposades, sinó mantenir viu l’esperit de la PAPAM i la idea de fer camí junts. 

Animeu-vos! La qüestió és engrescar-se i participar-hi. Us hi esperem!!

L’Equip de Pastoral de l’escola

CreaEscola Quality Certificate for Education Website