Salle Challenge, el repte que posa en pràctica les habilitats dels alumnes en automoció

Els alumnes de la Salle de Cicles Formatius de la branca de mecànica participen en el campionat per demostrar la seva expertesa i aptituds

El passat 21 d’abril va tenir lloc la primera edició de La Salle Challenge, organitzada per La Salle Mollerussa. L’escola va fer d’amfitriona dels alumnes de La Salle La Seu i de La Salle Barceloneta, en un campionat en el qual els estudiants dels Cicles Formatius d’Electromecànica de Vehicles Automòbils i d’Automoció, competien en diferents proves pràctiques relacionades amb la reparació i el manteniment de vehicles. D’aquesta manera, van poder practicar les competències i habilitats en un context similar al del seu sector professional.

Les proves que es van organitzar durant la jornada van consistir en la reparació de carrosseria i proves d’electromecànica. Els alumnes, que competien entre ells, tenien un temps definit per poder duu a terme les seves tasques: reparar el cop d’una atleta, realitzar un pintat bicapa, desmuntar i muntar una caixa de canvis i diagnosticar un vehicle amb una màquina de diagnosi.

Els guanyadors del Challenge van ser Pau Aiguadé, Jan Fonoll i Haritz García (La Salle Mollerussa) en primer lloc, Eric Campos, Ivan Gonçalves i Bernat Oller (La Salle La Seu) en segon lloc i Ibrahima Kandé, Marvin Espinoza i Gorka López (La Salle La Seu) en tercer lloc.

Cal destacar que, durant els mesos previs a l’esdeveniment, els estudiants de Màrqueting i Publicitat s’han implicat en l’organització d’aquest. Han participat de forma activa en la creació, el disseny del logotip, el nom de la competició i el cartell final escollit. També es van traslladar a Mollerussa per donar cobertura a l’esdeveniment i posar en pràctica els coneixements adquirits durant el curs escolar.

Alumnat i docents han valorat l’experiència satisfactòriament, ja que afavoreix una educació pràctica que els qualifica per desenvolupar-se i preparar-se professionalment per accedir al món laboral.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website